Ouder en Kind Boks Coaching

Locaties Alphen aan den Rijn & Zwolle

Beiden net zo Kwetsbaar, waardoor de Verbinding opnieuw Ontstaat

“Ik ben blij als jij blij bent mama”

Deze woorden van mijn dochter zal ik nooit vergeten, want ik besefte me dat ik als ouder een aandeel heb in hoe zij zich voelt. Het is gemakkelijker om alleen naar het kind te kijken en je daar druk om te maken, maar ergens is dat niet eerlijk.

Ouder en Kind Boks CoachingEen kind hoort niet wat je zegt, maar ziet wat je doet. Vanuit deze gedachte bieden we de Ouder en Kind Coaching aan. De drempel is vaak te hoog en je kind vind vaak dat er niets met hem of haar mis ‘aan de hand is’ en vind juist van zijn/haar ouders van alles. Als jij je als ouder ook kwetsbaar durft op te stellen, dan zal je kind dit ook gemakkelijker doen. Als ouder wil je toch dat je zoon/dochter zich fijn voelt. 

Als coach begeleiden wij en zorgen wij voor het vertrouwen, zodat iedereen zich veilig voelt. We benoemen wat we zien en vragen hierop door om tot de kern te komen. Het ‘probleem’ zit nooit aan de oppervlakte, maar dieper verstopt. Vaak zit het ook in een hele andere hoek, dan dat je verwacht.

Het Doel 

Ouder en Kind met elkaar verbinden, doordat er meer begrip voor elkaar gecreëerd wordt en gedrag positief veranderd. Iedereen heeft recht op zijn eigen gevoelens en heeft daar de ruimte voor nodig.

Unieke Aanpak

Er is altijd een dynamiek aanwezig en deze komt het beste tevoorschijn door te bewegen. Wij trekken daarom bokshandschoenen aan en praten door te boksen. Het gaat niet direct om agressie kwijt te raken, maar juist om beter om te gaan met emoties. Leren te benoemen hoe je je voelt. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Wanneer jij jouw gebruiksaanwijzing het beste kent, weet de ander ook beter hoe hij met jou om kunt gaan.

Kosten Ouder en Kind Boks Coaching

Ouder en Kind

4 sessies samen van 60 min voor 425 euro (excl. btw)

Individueel

Individuele sessie van 60 min voor 115 euro (excl. btw)

Family Boksen

Boksen voor het hele gezin voor 175 euro (excl. btw)